FILIATRA-NET PORTAL
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΤΟΥΡΤΑ CHARLOTTE ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Πήγαινε κάτω

ΤΟΥΡΤΑ CHARLOTTE ΣΟΚΟΛΑΤΑ Empty ΤΟΥΡΤΑ CHARLOTTE ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Δημοσίευση  ntina Τρι 10 Μαρ 2009, 20:04

ΥΛΙΚΑ
200-250 ΓΡ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
350 ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
300 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35% ΛΙΠΑΡΑ
400 ΓΡ ΣΑΝΤΙΓΥ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΗ.

ΣΙΡΟΠΙ
200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
200 ΓΡ ΝΕΡΟ
60 ΓΡ ΡΟΥΜΙ Ή ΚΟΝΙΑΚ

ΓΛΑΣΟ
200 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
200 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΚΟΜΑΤΙΑ.ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ.ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΡΘΙΑ ΣΈΝΑ ΤΑΨΙ CHARLOTTE Ή ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΨΗΛΗ ΟΣΟ ΤΑ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΤΑ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΑ.
ΑΦΟΥ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ ΕΠΑΝΩ ΡΑΝΤΙΣΜΕΝΑ.ΑΔΕΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ.ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ.ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ.ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ntina
ntina

Αριθμός μηνυμάτων : 10
Location : ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Registration date : 16/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης