ΠΑΓΩΤΟ
Σελίδα 1 από 1
ΠΑΓΩΤΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Οδηγίες
- 2 τενεκεδάκια φυτική σαντιγύ morfat
- 4 κουτάκια ζαχαρούχο γάλα
- 10 κουταλιές κακάο
Οδηγίες
- Χτυπάμε πρώτα τα 2 κουτιά μόρφατ για 40 λεπτά περίπου μέχρι να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε τα ζαχαρούχα και χτυπάμε για άλλα 15 λεπτά μέχρι να ανακατευτούν καλά.
- Λιώνουμε σε κατσαρολάκι με λίγο νερό το κακάο και το προσθέτουμε στο μίξερ.
- Συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι όλα τα υλικά να ανακατευτούν τελείως.
- Σερβίρουμε σε ότι σκεύος θέλουμε να αποθηκεύσουμε το παγωτό και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Αφού παγώσει το χτυπαμε αλλη μια φορά να αφρατέψει.
ntina- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Location : ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Registration date : 16/01/2008
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης