ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ...... ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ...... ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ
Το Filiatra-Net θα σας παρουσιάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα την διαμόρφωση των τιμών των καυσίμων στην πόλη μας, ώστε να έχετε και εσείς μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης.
Δεν θα αναφερθούμε αναλυτικά σε κάθε πρατήριο, απλά θα θέλαμε να είναι πιο ξεκάθαρη η μεγάλη διαφορά που υπάρχει στις τιμές σε μία τόσο μικρή πόλη.
Η τιμή της αμόλυβδης χθες το πρωϊ στα πρατήρια κυμαινόταν από 1,16€ το λίτρο (χαμηλότερη) και έφτανε μέχρι το 1,26€ το λίτρο (υψηλότερη).
Μας φαίνεται υπερβολική η διαφορά (10 λεπτά το λίτρο), για μία πόλη σε μέγεθος όπως είναι τα Φιλιατρά.
Αυτό σημαίνει ότι για το ίδιο προϊόν πληρώνουμε στα 30 λίτρα 3ευρώ παραπάνω.
Κάποιοι ίσως να πείτε τι είναι τα 3 ευρώ; Με την σημερινή κατάσταση της οικονομίας, και τις συνεχείς αυξήσεις των τιμών σε όλα τα προϊόντα- σε αντίθεση με τα επίπεδα των μισθών, τα 3 ευρώ θεωρώ ότι είναι πάρα πολλά.
Ψάξτε λίγο πριν αποφασίσετε το που θα φουλάρετε (αν και το φουλάρω δεν είναι και τόσο συνηθισμένο στις μέρες μας με αυτές τις τιμές) !!!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
reporter- Αριθμός μηνυμάτων : 127
Registration date : 11/01/2008
Πάνω από 2 λεπτά το λίτρο σε 3 μέρες
Την Τρίτη είχαμε αναφέρει την μεγάλη διαφορά που υπάρχει στις τιμές της αμόλυβδης στα Φιλιατρά από πρατήριο σε πρατήριο.
Σήμερα αυξήθηκαν οι τιμές μέσα σε 3 μέρες ακόμα και 3 λεπτά το λίτρο.
Πιο συγκεκριμένα η χαμηλότερη τιμή που βρήκαμε είναι 1,18 (1,16) ευρώ το λίτρο. Η υψηλότερη που συναντήσαμε είναι 1,29(1,26) ευρώ το λίτρο.
Σήμερα βρέθηκαν οι εξής τιμές: 1,18-1,23-1,285-1,29.
Πάμε να ξεπεράσουμε το 1,30 και σύντομα βλέπουμε να φτάνουμε και πάνω από 1,50 ευρώ.
Κόψτε τις άσκοπες μετακινήσεις και χρησιμοποιήστε το ποδαράτο. Εξάλου κάνει πολύ καλό στην υγεία.
Όχι με το παραμικρό το αυτοκίνητο (π.χ. καφέ στην πλατεία).
Σήμερα αυξήθηκαν οι τιμές μέσα σε 3 μέρες ακόμα και 3 λεπτά το λίτρο.
Πιο συγκεκριμένα η χαμηλότερη τιμή που βρήκαμε είναι 1,18 (1,16) ευρώ το λίτρο. Η υψηλότερη που συναντήσαμε είναι 1,29(1,26) ευρώ το λίτρο.
Σήμερα βρέθηκαν οι εξής τιμές: 1,18-1,23-1,285-1,29.
Πάμε να ξεπεράσουμε το 1,30 και σύντομα βλέπουμε να φτάνουμε και πάνω από 1,50 ευρώ.
Κόψτε τις άσκοπες μετακινήσεις και χρησιμοποιήστε το ποδαράτο. Εξάλου κάνει πολύ καλό στην υγεία.
Όχι με το παραμικρό το αυτοκίνητο (π.χ. καφέ στην πλατεία).
reporter- Αριθμός μηνυμάτων : 127
Registration date : 11/01/2008
Απ: ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ...... ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ
Εγω έχω σταματήσει εδώ και πολυ καιρό να βαζω βενζίνη σε πρατήρια των Φιλιατρών.
Και αυτό γιατί μιας και βρίσκομαι Καλαμάτα βρίσκω την βενζίνη 1,08 το λιτρο.
Στην Κυπαρισσία βαζω σε κάποιο πρατήριο 1,11 το λιτρο.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΙΤΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ που πουλάει την βενζίνη 1,285 το λιτρο???? Για τα ωραία του μάτια???
Ειμαι καταναλωτής, κάνω έρευνα αγοράς, σκέφτομαι ΠΡΩΤΑ την τσέπη μου και μετα τον άλλον.
Και εφόσον η τσέπη μου με συμφέρει να πάρω ένα προϊόν απο αλλού (εκτός Φιλιατρών) θα το πάρω απο αλλού.
Ας εκλείψει η μαφία της μάνικας στην οποία (μαφία) έχουν ενταχθεί ορισμένοι......
Και για να μην είμαστε άδικοι δεν ειναι μόνο η βενζίνη πανάκριβη στα Φιλιατρά.
Εχω κι άλλο παράδειγμα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ σε άλλα προϊόντα στα Φιλιατρά.
Αλλά αυτό ειναι ένα θέμα που ανήκει σε άλλη συζήτηση και όχι εδώ.
Και αυτό γιατί μιας και βρίσκομαι Καλαμάτα βρίσκω την βενζίνη 1,08 το λιτρο.
Στην Κυπαρισσία βαζω σε κάποιο πρατήριο 1,11 το λιτρο.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΙΤΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ που πουλάει την βενζίνη 1,285 το λιτρο???? Για τα ωραία του μάτια???
Ειμαι καταναλωτής, κάνω έρευνα αγοράς, σκέφτομαι ΠΡΩΤΑ την τσέπη μου και μετα τον άλλον.
Και εφόσον η τσέπη μου με συμφέρει να πάρω ένα προϊόν απο αλλού (εκτός Φιλιατρών) θα το πάρω απο αλλού.
Ας εκλείψει η μαφία της μάνικας στην οποία (μαφία) έχουν ενταχθεί ορισμένοι......
Και για να μην είμαστε άδικοι δεν ειναι μόνο η βενζίνη πανάκριβη στα Φιλιατρά.
Εχω κι άλλο παράδειγμα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ σε άλλα προϊόντα στα Φιλιατρά.
Αλλά αυτό ειναι ένα θέμα που ανήκει σε άλλη συζήτηση και όχι εδώ.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης