ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ........
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ........
Επιτέλους δόθηκε μία λύση
Συγχαρητήρια!!! Είτε είναι ο Δήμος Φιλιατρών, είτε η Τροχαία, είτε και οι δύο, είτε κάποιος άλλος, θέλει να δώσει το Filiatra-Net με αυτήν την δημοσίευση.
Κάτι για το οποίο έπρεπε να βρεθεί λύση εδώ και πολύ καιρό επιτέλους έγινε.
Η κατάσταση από την Αγροτική τράπεζα μέχρι τουλάχιστον το Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου είναι μαρτύριο για τους οδηγούς κάθε φορά που προσπαθούν να περάσουν από εκεί. Λόγω των σταθμευμένων οχημάτων (κυρίως από την πλευρά της τράπεζας) δημιουργεί μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, καθώς ο δρόμος είναι στενός και τα οχήματα δυσκολεύονται να περάσουν από το σημείο εκείνο. Κυρίως όταν περνούν φορτηγά - λεωφορεία η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη.
Οι κλήσεις και οι ειδοποιήσεις από την τροχαία μέχρι στιγμής δεν είχαν αποτελέσματα.
Έπρεπε να έρθει το Πάσχα, όπου υπάρχει μεγάλη κίνηση για να δοθεί λύση με μία απλή τοποθέτηση κώνων στην διαχωριστική λουρίδα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.
"Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα είναι μόνο για τις γιορτές αλλά και για όλες τις ημέρες του χρόνου."
Συγχαρητήρια και πάλι. Μπράβο!!!
Απ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ........
..........
Kι έρχομαι κι εγώ απο Καλαμάτα (Εκεί δουλεύω) και βλέπω καταμεσής του Δρόμου τους "κώνους" που τοποθέτησε ο Δήμος Φιλιατρών στο τμήμα απο την Αγροτική Τράπεζα μέχρι την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου.
Η πρώτη σκέψη που μου πέρασε απο το μυαλό ήταν ποιός ΜΠΙΙΙΙΙΠ σκέφτηκε να βαλει καταμεσής του δρόμου τους κώνους.....
Γιατι δεν μιλάμε για μια τεράστια σε φάρδος οδό... Μιλάμε για μια οδό που χωράνε 2 αυτοκίνητα (ένα ανα κατεύθυνση).
θα ήθελα να είμαι μπροστά όταν - χτυπάω ξύλο - γίνει κάποιο ατύχημα με τους κώνους που προεξέχουν σαν ΜΠΙΠ στην μέση του δρόμου και του υπέυθυνο να τον τραβολογάνε στην αστυνομία ή και στον εισαγγελέα για την μεγαλοφυή ιδέα του.
Όπως επίσης θα ήθελα να είμαι μπροστά αν κάποιος απρόσεκτος οδηγός γδάρει το αυτοκίνητο του απο κάποιον λάθος υπολογισμό στους κώνους που τοποθέτησε ο Δήμος.
Ο Οδηγός που θα πάθει κάποια ζημιά έχει κάθε νομικό δικαίωμα να υποβαλλει μήνυση στον Δήμο και να απαιτήσει αποζημίωση καθώς και ηθική βλάβη.
Δεν αντιλέγω ότι ήταν εξαιρετικά ενοχλητική η κατάσταση με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα απο την πλευρά της τράπεζας.
ΝΟΜΙΖΩ ότι έπρεπε να δωθεί μια άλλη λύση στο πρόβλημα. ΌΧΙ αυτή. Αυτή η λύση - έκτρωμα που δώθηκε μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Και θυμηθείτε το .
Να δωσω και ένα ακόμα παράδειγμα???????
Ερχόμενος απο το Γυμνάσιο προς την πλατεία, με ταχύτητα γύρω στα 60 βλέποντας ξαφνικά μπροστά μου τους κώνους που ο μεγαλογυής νούς σκέφτηκε να βαλει καταμεσής του δρόμου το μόνο που πρόλαβα να κανω ήταν να πατήσω φρένο και να τραβήξω το αυτοκίνητο πιο δεξιά για να αποφύγω τυχόν αγκαλιάσματα με το έκτρωμα.
Περιττό να πω το ποσες μούντζες έπεσαν προς την πλευρά του δημαρχείου για το θεάρεστο έργο.....
Θα το φωτογραφήσω το τεράστιο έργο που έγινε και θα απευθύνω ερώτημα στο υπουργείο σχετικά με την νομιμότητα του εν λόγω έργου.... καθώς και τι δικαιώματα έχει ο οδηγός που θα πέσει στην παγίδα και πάθει ζημιά.
Kι έρχομαι κι εγώ απο Καλαμάτα (Εκεί δουλεύω) και βλέπω καταμεσής του Δρόμου τους "κώνους" που τοποθέτησε ο Δήμος Φιλιατρών στο τμήμα απο την Αγροτική Τράπεζα μέχρι την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου.
Η πρώτη σκέψη που μου πέρασε απο το μυαλό ήταν ποιός ΜΠΙΙΙΙΙΠ σκέφτηκε να βαλει καταμεσής του δρόμου τους κώνους.....
Γιατι δεν μιλάμε για μια τεράστια σε φάρδος οδό... Μιλάμε για μια οδό που χωράνε 2 αυτοκίνητα (ένα ανα κατεύθυνση).
θα ήθελα να είμαι μπροστά όταν - χτυπάω ξύλο - γίνει κάποιο ατύχημα με τους κώνους που προεξέχουν σαν ΜΠΙΠ στην μέση του δρόμου και του υπέυθυνο να τον τραβολογάνε στην αστυνομία ή και στον εισαγγελέα για την μεγαλοφυή ιδέα του.
Όπως επίσης θα ήθελα να είμαι μπροστά αν κάποιος απρόσεκτος οδηγός γδάρει το αυτοκίνητο του απο κάποιον λάθος υπολογισμό στους κώνους που τοποθέτησε ο Δήμος.
Ο Οδηγός που θα πάθει κάποια ζημιά έχει κάθε νομικό δικαίωμα να υποβαλλει μήνυση στον Δήμο και να απαιτήσει αποζημίωση καθώς και ηθική βλάβη.
Δεν αντιλέγω ότι ήταν εξαιρετικά ενοχλητική η κατάσταση με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα απο την πλευρά της τράπεζας.
ΝΟΜΙΖΩ ότι έπρεπε να δωθεί μια άλλη λύση στο πρόβλημα. ΌΧΙ αυτή. Αυτή η λύση - έκτρωμα που δώθηκε μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Και θυμηθείτε το .
Να δωσω και ένα ακόμα παράδειγμα???????
Ερχόμενος απο το Γυμνάσιο προς την πλατεία, με ταχύτητα γύρω στα 60 βλέποντας ξαφνικά μπροστά μου τους κώνους που ο μεγαλογυής νούς σκέφτηκε να βαλει καταμεσής του δρόμου το μόνο που πρόλαβα να κανω ήταν να πατήσω φρένο και να τραβήξω το αυτοκίνητο πιο δεξιά για να αποφύγω τυχόν αγκαλιάσματα με το έκτρωμα.
Περιττό να πω το ποσες μούντζες έπεσαν προς την πλευρά του δημαρχείου για το θεάρεστο έργο.....
Θα το φωτογραφήσω το τεράστιο έργο που έγινε και θα απευθύνω ερώτημα στο υπουργείο σχετικά με την νομιμότητα του εν λόγω έργου.... καθώς και τι δικαιώματα έχει ο οδηγός που θα πέσει στην παγίδα και πάθει ζημιά.
Συγχαρητήρια και πάλι.....
* Καταρχήν ο σκοπός για τον οποίο τοποθετήθηκαν οι "κώνοι", είναι να μην χωράνε πάνω από δύο αυτοκίνητα στον δρόμο, ώστε να μην μπορεί να παρκάρει κάποιος και να μπορούν να περνούν τα αυτοκίνητα χωρίς πρόβλημα.
* Επίσης, άλλο αποτέλεσμα που επιφέρει αυτή η κίνηση είναι οι οδηγοί να μην μπαίνουν στην κεντρική πλατεία με μεγάλη ταχύτητα, καθώς συνήθως υπάρχει μεγάλη κίνηση από πεζούς.
* Οι "κώνοι" είναι φτιαγμένοι από τέτοιο υλικό ώστε να μην προκαλούν ζημιές στα αυτοκίνητα.
* Αποτρέπει τις νυχτερινές ώρες να συγκεντρώνονται πολλά μηχανάκια στον δρόμο, που είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολεύουν την κυκλοφορία.
Στο μόνο που θα συμφωνούσα είναι ότι ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ένα προειδοποιητικό σήμα, ώστε να είναι οι οδηγοί πιο προσεκτικοί, αλλά και πάλι με τα επιτρεπτά όρια σε πόλη, ο οδηγός έχει το χρονικό περιθώριο προσαρμογής στην νέα "ρύθμιση".
* Επίσης, άλλο αποτέλεσμα που επιφέρει αυτή η κίνηση είναι οι οδηγοί να μην μπαίνουν στην κεντρική πλατεία με μεγάλη ταχύτητα, καθώς συνήθως υπάρχει μεγάλη κίνηση από πεζούς.
* Οι "κώνοι" είναι φτιαγμένοι από τέτοιο υλικό ώστε να μην προκαλούν ζημιές στα αυτοκίνητα.
* Αποτρέπει τις νυχτερινές ώρες να συγκεντρώνονται πολλά μηχανάκια στον δρόμο, που είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολεύουν την κυκλοφορία.
Στο μόνο που θα συμφωνούσα είναι ότι ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ένα προειδοποιητικό σήμα, ώστε να είναι οι οδηγοί πιο προσεκτικοί, αλλά και πάλι με τα επιτρεπτά όρια σε πόλη, ο οδηγός έχει το χρονικό περιθώριο προσαρμογής στην νέα "ρύθμιση".
Αγαπητέ φίλε Νεκτάριε αποδέχομαι πλήρως το σκεπτικό με το οποίο τοποθετήθηκαν οι "κώνοι"filiatra-net έγραψε:* Καταρχήν ο σκοπός για τον οποίο τοποθετήθηκαν οι "κώνοι", είναι να μην χωράνε πάνω από δύο αυτοκίνητα στον δρόμο, ώστε να μην μπορεί να παρκάρει κάποιος και να μπορούν να περνούν τα αυτοκίνητα χωρίς πρόβλημα.
ΣΑΦΩΣ και υπήρξε τεράστιο πρόβλημα με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην μια πλευρά του δρόμου.
Όμως η τοποθέτηση έτσι όπως έγινε ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
Καλά μην ορκίστείς κι όλας... Εναν κώνο να καβαλήσεις έστω και απο λάθος ή δεν πρόλαβες να τον αποφύγεις και να κάνεις πίσω μετα να μου πείς απο τι υλικό ειναι. Όταν θα σου έχει ξηλώσει την μισή μούρη του αυτοκινήτου.filiatra-net έγραψε:* Οι "κώνοι" είναι φτιαγμένοι από τέτοιο υλικό ώστε να μην προκαλούν ζημιές στα αυτοκίνητα.
Δεν θα παρκάρουν τα μηχανάκια στην άκρη του δρόμου, θα τα παρκάρουν επάνω στο πεζοδρόμιο. Εκεί ειναι το πρόβλημα???filiatra-net έγραψε:* Αποτρέπει τις νυχτερινές ώρες να συγκεντρώνονται πολλά μηχανάκια στον δρόμο, που είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολεύουν την κυκλοφορία.
Οπότε απ΄ το πεζοδρόμιο του εν λόγω τμήματος θα φύγουν ... οι πεζοι.
ΕΙΔΙΚΑ Αυτός που θα τα έχει τσούξει και λίγο θα δεί το προειδοποιητικό σήμα ότι κάποιος έξυπνος εγκέφαλος σκέφτηκε να βαλει καταμεσής του δρόμου παλούκια .....filiatra-net έγραψε:Στο μόνο που θα συμφωνούσα είναι ότι ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ένα προειδοποιητικό σήμα, ώστε να είναι οι οδηγοί πιο προσεκτικοί, αλλά και πάλι με τα επιτρεπτά όρια σε πόλη, ο οδηγός έχει το χρονικό περιθώριο προσαρμογής στην νέα "ρύθμιση".
ΣΙΓΟΥΡΑ.
Το λαθος στην περίπτωση αυτή ειναι ότι ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟ.
Μπορούσαν να τοποθετηθούν στην άκρη του πεζοδρομίου (επάνω στην κίτρινη γραμμή) και να επιληφθεί η αστυνομία μετά.
Και αμίληγκτα να κόβει 350 Euro.
θα το κανουν μια, θα το κανουν δύο, θα το κανουν τρείς....
ΠΟΣΟ θα αντέξουν να πληρώνουν 350άρια για την ευκολία τους?????????
Να γιατι πιστεύω ότι ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ των "κώνων".
Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλα θα έχουμε ατυχήματα. και σοβαρά ατυχήματα.
Ευχομαι να βγώ ψεύτης.
Συγχαρητήρια
Φίλε Χάρη,
1. Όσο εύκολο θεωρείς να καβαλήσει κάποιος τον "κώνο", τόσο εύκολα μπορεί να καβαλήσει οτιδήποτε βρίσκεται στον δρόμο.
2. Πήγαινε να δεις τις νυχτερινές ώρες μπροστά από το Fast Food τι γίνεται και κυρίως το καλοκαίρι. Προφανώς δεν το έχεις δει...
3. Αν κάποιος , φίλε Χάρη, τα έχει τσούξει, όπως λες, μπορεί να πατήσει οτιδήποτε. Να κάτσει καλύτερα σπίτι του ή να μην οδηγεί.
4. Προφανώς δεν ήσουν εδώ ή δεν το είχες δει, αλλά η τοποθέτηση στις κίτρινες γραμμές των "κώνων" είχε γίνει στο παρελθόν, αλλά από ότι βλέπεις, οι οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους για να παρκάρουν καλύτερα τα... "ξήλωσαν" (και δεν έπαθαν ζημιά τα αυτοκίνητά τους) φίλε Χάρη.
1. Όσο εύκολο θεωρείς να καβαλήσει κάποιος τον "κώνο", τόσο εύκολα μπορεί να καβαλήσει οτιδήποτε βρίσκεται στον δρόμο.
2. Πήγαινε να δεις τις νυχτερινές ώρες μπροστά από το Fast Food τι γίνεται και κυρίως το καλοκαίρι. Προφανώς δεν το έχεις δει...
3. Αν κάποιος , φίλε Χάρη, τα έχει τσούξει, όπως λες, μπορεί να πατήσει οτιδήποτε. Να κάτσει καλύτερα σπίτι του ή να μην οδηγεί.
4. Προφανώς δεν ήσουν εδώ ή δεν το είχες δει, αλλά η τοποθέτηση στις κίτρινες γραμμές των "κώνων" είχε γίνει στο παρελθόν, αλλά από ότι βλέπεις, οι οδηγοί με τα αυτοκίνητά τους για να παρκάρουν καλύτερα τα... "ξήλωσαν" (και δεν έπαθαν ζημιά τα αυτοκίνητά τους) φίλε Χάρη.
Τα θυμάμαι αυτά που λες φίλε Νεκτάριε.
Και βέβαια έχω δεί τι συμβαίνει ειδικά τα καλοκαίρια μπροστά απο το Fast Food.
Στην ίδια πόλη περπατάμε. Στους ίδιους δρόμους και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα.
Η διαφωνία μου είναι στο σημείο που τοποθετήθηκαν. και το έχω τονίσει πολάκλις στα προηγούμενα post.
Mιλάω για καταμεσής του δρόμου.
Όσο για αυτόν που τα τσούζει, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ να κάτσει σπίτι του.
Είμαι υπέρμαρχος του ρητού "Ποτό και οδήγηση δεν ήταν ποτε (και δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ) φίλοι.
Αλλα δυστυχώς έστω και ελάχιστοι το τσούζουν.
Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν γίνει κάποιο ατύχημα εξ΄αιτίας των κώνων???
Και το πιο απλό. Ένα αυτοκίνητο να μπεί σε μια βιτρίνα... εξ αιτίας στραβοτιμονιάς για την αποφυγή τους.
ΣΩΣΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΚΩΝΟΙ ΣΑΝ ΚΩΝΟΙ.
ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ.
Εκεί έχω κολήσει.
Όσο για τους κώνους που είχαν βαλει στην κίτρινη γραμμή (και αυτούς τους θυμάμαι) τα έβγαλαν.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΜΩΣ έπιασε κανέναν να του κόψει τον "Νικολάκη" του????
Δεν έπιασε κανέναν.
Εδω που τα λέμε είμαστε και λίγο ζαμάν φού εδω στα Φιλιατρά....
Και βέβαια έχω δεί τι συμβαίνει ειδικά τα καλοκαίρια μπροστά απο το Fast Food.
Στην ίδια πόλη περπατάμε. Στους ίδιους δρόμους και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα.
Η διαφωνία μου είναι στο σημείο που τοποθετήθηκαν. και το έχω τονίσει πολάκλις στα προηγούμενα post.
Mιλάω για καταμεσής του δρόμου.
Όσο για αυτόν που τα τσούζει, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ να κάτσει σπίτι του.
Είμαι υπέρμαρχος του ρητού "Ποτό και οδήγηση δεν ήταν ποτε (και δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ) φίλοι.
Αλλα δυστυχώς έστω και ελάχιστοι το τσούζουν.
Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν γίνει κάποιο ατύχημα εξ΄αιτίας των κώνων???
Και το πιο απλό. Ένα αυτοκίνητο να μπεί σε μια βιτρίνα... εξ αιτίας στραβοτιμονιάς για την αποφυγή τους.
ΣΩΣΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΚΩΝΟΙ ΣΑΝ ΚΩΝΟΙ.
ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ.
Εκεί έχω κολήσει.
Όσο για τους κώνους που είχαν βαλει στην κίτρινη γραμμή (και αυτούς τους θυμάμαι) τα έβγαλαν.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΜΩΣ έπιασε κανέναν να του κόψει τον "Νικολάκη" του????
Δεν έπιασε κανέναν.
Εδω που τα λέμε είμαστε και λίγο ζαμάν φού εδω στα Φιλιατρά....
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης