FILIATRA-NET PORTAL
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΚΛΟΠΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΠΛΟΥ

Πήγαινε κάτω

ΚΛΟΠΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΠΛΟΥ Empty ΚΛΟΠΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΠΛΟΥ

Δημοσίευση  nekfil Σαβ 05 Απρ 2008, 11:24

ΚΛΟΠΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΠΛΟΥ Drastes_0404
Όλοι γνωρίζουμε ότι,τον τελευταίο μήνα στις περιοχές της Μεσσηνίας παρατηρούνται συχνά φαινόμενα κλοπών.
Τις περισσότερες φορές φυσικά οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι εξαιτίας του ότι, η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας δεν έχει τις απαιτούμενες ενδείξεις- στοιχεία ενοχοποίησής τους.

Προχθές το βράδυ στην ήσυχη, άλλα ταυτόχρονα κακόφημη και υποβαθμισμένη περιοχή της Καλαμάτας, η οποία συνδέει την πόλη με το προάστιο των Γιαννιτσάνικων μέσω της οδού Λακωνικής, ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της Καλαμάτας επεισόδιο έλαβε χώρα.
Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 9:30 μ.μ. και ενώ στην οδό Λακωνικής δεν υπήρχε ιδιαίτερη κίνηση από διερχόμενα αυτοκίνητα, όσο και από διάφορους πεζούς- περαστικούς της περιοχής, δράστες εισέβαλαν σε ψιλικατζίδικο της περιοχής και προσπάθησαν να αποσπάσουν από τον ιδιοκτήτη όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.
Πρόκειται για δυο νεαρούς, ηλικίας περίπου 35 και 27 χρονών αντίστοιχα. Ο μικρότερος σχετικά σε ηλικία ήταν ξανθός, ενώ ο λίγο μεγαλύτερος -σύμφωνα με τις περιγραφές του ιδιοκτήτη της οικογενειακής επιχείρησης- ήταν μελαχρινός.
Οι δυο δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλου, το οποίο έβγαλε από το τζιν πανωφόρι του ο μελαχρινός δράστης, και με φωνή επιτακτική ως προς τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ζήτησε με έντονο ύφος «Τα λεφτά». Τότε ο 57χρονος ιδιοκτήτης έντρομος και φοβισμένος προσπάθησε, χρησιμοποιώντας το ένα χέρι του να δώσει ό,τι υπήρχε από χρήματα στο ταμείο της επιχείρησής του στους δράστες. Ταυτόχρονα, ο δράστης με το όπλο κατευθυνόταν προς τον ιδιοκτήτη και λέγοντάς του πως, αργεί πολύ και ότι, πρέπει να βγάλει τα χρήματα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος: «Έρχονται στην επιχείρησή μου δύο άτομα χθες το βράδυ, γύρω στις 9:30. Αρχικά θεωρώ ότι, πρόκειται για πελάτες. Και λέω, παιδιά, τι θα θέλατε, προκειμένου να τους εξυπηρετήσω. Την ίδια στιγμή έρχεται προς το μέρος μου ο ένας από τους δύο δράστες και μου ζητάει τα χρήματα της ημερησίας είσπραξης του μαγαζιού. Κυριολεκτικά, έτρεμα ολόκληρος. Είναι φυσική αντίδραση κάθε ανθρώπου, ο οποίος απειλείται, πιστεύω, ο φόβος. Ανοίγω το συρτάρι και τρομοκρατημένος τού δίνω το ποσό των 900 ευρώ, το οποίο διέθετα. Σωματική βία δεν μου ασκήθηκε. Μόνο με ακινητοποίησαν με τη χρήση όπλου. Τρόμαξα πάρα πολύ. Για αυτόν τον λόγο διατηρώ την ανωνυμία μου. Από όσο μπόρεσα επίσης να καταλάβω, οι δράστες διέφυγαν πεζοί. Δεν γνωρίζω βέβαια, αν ήρθαν με κάποιο όχημα. Ωστόσο, θεωρώ ότι, η περιοχή αυτή είναι ιδιαίτερα υποβαθμισμένη. Διατηρώ κατάστημα στην πόλη εδώ και είκοσι χρόνια. Αντίστοιχο περιστατικό δεν έχω ξαναζήσει. Στη συγκεκριμένη περιοχή χρειάζεται φωτισμός και λίγη περισσότερη προσοχή από την πλευρά του Δήμου. Καθώς επίσης το βράδυ στο πάρκο που υπάρχει στην περιοχή, παρατηρείται παράνομη και ύποπτη κίνηση».
Οι δράστες επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ιδιοκτήτη δεν φαίνεται πως ήταν αλλοδαποί, αφού όπως ανέφερε, μιλούσαν Ελληνικά.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
nekfil
nekfil
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 322
Registration date : 07/01/2008

http://www.filiatra-net.tk

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης