ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Πήγαινε κάτω

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Δημοσίευση  reporter Την / Το Σαβ 19 Απρ 2008, 18:16


Η Νομαρχιακή Επιτροπή Παραγωγής ενημερώνει τον αγροτικό πληθυσμό του Νομού μας που επιθυμεί να ενταχθεί στα Μέτρα 211 και 212 «Εξισωτική Αποζημίωση Έτους 2008»…… του ¶ξονα 2 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 -2013, ότι μπορούν να υποβάλουν πλήρη φάκελο υποψηφιότητας στο διάστημα από 7 Απριλίου 2008 έως 15 Μαΐου 2008.
Οι αιτήσεις ένταξης και πληρωμής, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβάλλονται στις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) ταυτόχρονα με την Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης. Τα μέτρα 211 και 212 του ΠΑΑ αφορούν Προγράμματα οικονομικών ενισχύσεων για την στήριξη των γεωργών των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών.
Το καθεστώς αποσκοπεί στη μερική αντιστάθμιση της απώλειας του εισοδήματος λόγω της παραμονής των γεωργών στις ως άνω περιοχές.

Δικαιούχοι των Μέτρων μπορούν να κριθούν φυσικά και νομικά πρόσωπα, εφόσον κατά περίπτωση πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Είναι γεωργοί μόνιμοι κάτοικοι Δημοτικού ή Κοινοτικού διαμερίσματος ή οικισμού των περιοχών παρέμβασης.
Είναι ενήλικα άτομα με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και δεν έχουν αποχωρήσει από την ενεργό επαγγελματική δραστηριότητα.
Κατέχουν νόμιμα και αξιοποιούν οικογενειακή γεωργική εκμετάλλευση εντός των ορίων των περιοχών παρέμβασης μεγέθους ελάχιστης χρησιμοποιούμενης έκτασης 2 Ha.
Οι δικαιούχοι της με αριθ. 679/08-03-2007 ΚΥΑ της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις της παραγράφου 1 ανωτέρω. Οι δικαιούχοι αυτοί αφορούν φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά την 1η πενταετία ένταξης στο μέτρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης Μεσσηνίας και Τριφυλίας, στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Μεσσηνίας, στην Περιφερειακή Διεύθυνση και το Νομαρχιακό Γραφείο του ΟΠΕΚΕΠΕ και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων www.minagric.gr και του ΟΠΕΚΕΠΕ www.opekepe.gr.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
avatar
reporter

Αριθμός μηνυμάτων : 127
Registration date : 11/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης